Colores de Boda a Catalunya

Doncs si. Ens hem decidit a donar un petit salt en la geografia per tal que les núvies catalanes puguin comptar amb nosaltres per organitzar el seu casament.

Portàvem temps pensant en fer-ho, però de vegades les coses no surten fins que no han de sortir. I el moment és ara. Tenim dues persones súper vàlides, súper professionals i desitjant posar-se a la graella de sortida casamentera per atendre a totes les núvies catalanes que se’ls hi feia molt car portar-nos des de Madrid. Núvies que, per suposat, seran també supervisades per nosaltres des d’aquí, però que seran ateses per les nostres noies d’allà.

Després d’aquest previ us presentem els nostres fitxatges: la Natalia i la María. I que millor que ho facin elles mateixes, amb les seves paraules, perquè us feu una idea del que us trobareu.

2016-10-02-12-48-27-2
colores-de-boda-organizacion-catalunya-natalia

El meu nom és Natalia Benito. La meva curiositat i la meva ànsia per aprendre coses noves cada dia m’han dut a estudiar una mica de moltes coses: ràdio, comerç internacional, recursos humans, llicenciatura en periodisme, idiomes… Finalment el destí m’ha portar a l’ equip de Colores de Boda com a wedding planner a Barcelona. Després d’haver passat alguns anys entre firmes de luxe i organització d’esdeveniments per diverses empreses, ara és el torn d’organitzar el vostre casament!

Hi ha milers de milions de tipus de casaments però a cadascuna de nosaltres ens fan sentir especial coses diferents, així que estic disposada a seure amb vosaltres i ESCOLTAR-VOS per trobar el vostre casament ideal.

M’agraden    els dies al camp, passejar amb el meu gos, tot allò que porti xocolata com ingredient principal, els fruits vermells, la olor de terra mullada quan plou i les margarides.

No m’agraden    els cactus, la impuntualitat, el desordre, cremar-me a la platja i detesto la part blanca de les taronges.

2016-10-02-12-47-54
colores-de-boda-organizacion-catalunya-maria

Hola núvi@s

El meu nom és María, soc una apassionada de les coses boniques, dels dies especials i intento treure algo maco de cada dia.

Vaig arribar a Colores de Boda de la forma més bonica, vaig conèixer aquest món bonic  just el dia que em vaig casar, un dels dies més importants de la meva vida.
He sigut una noia dedicada al món de l’esport, des de professora de patinatge infantil fins entrenadora personal.
Ha sigut gratificant treballar amb nens i adults en un ambient tan proper, de tu a tu, que és el que m’agrada.
Un bon dia vaig decidir embarcar-me en aquest meravellós món de la organització d’esdeveniments, però no de qualsevol esdeveniment  sino del més bonic que es pot viure amb la teva parella, el dia del teu casament. Un món meravellós, ja que acompanyem als nuvis des del principi fins un dia inoblidable, no hi ha res més bonic que poder formar part de dies així en la vida dels altres.
Vaig conèixer, com us he dit, la MONICA i la NURIA el dia del meu casament i tal i com va acabar el dia no podia fer més que agrair tot el que havien fet per mi,  va ser com un conte de fades en el que tot té un significat, quelcom molt nostre. Vaig saber que la meva vida havia de fer un gir.
I així va ser, em vaig ficar de ple en aquest fantàstic món per fer realitat el somni de cadascuna de les núvies perquè sense dubte sigui un dia inoblidable com ho va ser el meu.

colores-de-boda-organizacion-bodas-catalunya
colores-de-boda-organizacion-bodas-catalunya
2016-10-02-12-45-38
Doncs fetes les presentacions, la Natalia i la María estan a la graella de sortida desitjant posar-se a treballar en els vostres casaments. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres aquí i us informem de tot.

¡Benvinguts!

Fuente: este post proviene de Blog de Colores-de-Boda, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: Decoración

Recomendamos